Events

San Valentino Menu​​

- 14.02.18 -

GNISTEN/SCINTILLA

Aperol spritz

EROS/CUPIDO

Mazzancolle dell mediterraneo, gratinato all’pistacchio di bronte

Middelhavs rød kæmpereje, gratineret med siciliansk pistacie

​Calamaro Ripieno su letto ai piselli fini

Creme a fine ærter toppet med fyldte blæksprutter(calamari)

KÆRLIGHEDEN/L’AMORE

Ravioli fatti in casa all’Astice e zafferano

Håndlavet ravioli med halv hummer og safran

PASSION/PASSIONE

Sogliola dover in salsa verde

Flåede dover søtunge på bun af Armando’s Salsa verde

FØLELSEN/L’EMOZIONE

Crépe Suzette

Flamberet med gran Manier og Appelsin

Pris pr. kuvert​​

585 KR,-​

Winemakers Menu

- 21.02.18 -

Winemaker's Dinner with Candido Wines at L'Imperatore CPH

Præsenteres af Ristorante L'Imperatore CPH

Winemaker's Dinner hos Ristorante L'imperatore CPH

Er du til gode vine fra Salento området?
Så kan du d. 21 Februar nyde en lækker 6 retters menu som vores Køkkenchef Armando har sammelagt akkompagneret af 6 lækre vine fra Vinhuset Candido.

Vinhuset's manager og somelier Francesca vil være til stede på selve dagen til at introducere og guide jer igennem alle vinene som vil blive serveret løbende (på engelsk)

Prisen er 895,- inkl. 6 retters gourmet menu + 1 glas vin til hver ret (6 glas) Vand.

Candido - om vinhuset

I 1929 producerede Francesco Candido sin første vin. Det blev starten på en vinhistorie fra Salento - en vinhistorie, der stadig er i live den dag i dag takket være Alessando og Giacomos hårde arbejde og passion. De to brødre er tredje generation af Candido-familien, og de har hele tiden haft en utrolig fornuftig tilgang til at dyrke jorden og samtidig sætte gang i innovation og udvikling for at skabe dem selv et navn på et konkurrencedygtigt niveau i både Italien og udlandet.


Candido-familiens loso er, at ”det er i vinmarkerne, vinen laves”. Druerne kommer fra vinmarker i Salento-regionen. 

Udover de 140 hektar vinmarker, som Candido-familien selv ejer og dyrker, er der 180 hektar vinmarker, som ejes og dyrkes af små vinbønder i tæt samarbejde med Candido - her drager de fordel af den tekniske ekspertise, der gør det muligt at producere de bedst mulige druer. For Candido er vinmarkerne hjertet af vindyrkningsprocessen. Selve vinproduktionen nder sted i to lokaliteter, der ligger med få kilometers afstand i henholdsvis Guagnano (i Lecce-provinsen) og San Donaci (i Brindisi-provinsen).


Selvom de to lokaliteter geogra sk ligger tæt på hinanden, udfører de vidt forskellige funktioner.


I Guagnano bliver druerne knust og vini ceret ved hjælp af state-of-the-art teknologi. Derfra transporteres vinene til San Donaci, hvor de blandes og lagres (i egetræ eller ståltanke), før de bliver tappet og sendt afsted til de forskellige markeder.
Hver eneste fase af produktionen følges nøje med største omhyggelighed og dedikation - med opbakning fra ekspert know-how og en gennemsyrende passion for hele processen.
Salento-regionen

Candido-familien

Candido-familien kan spores tilbage til selve Salento-regionen - en italiensk region med
exceptionel karakter, otte farver og velde nerede afgrænsninger. Salento-regionen er kendt for sit Middelhavsklima med udbredte vinde, kølige nætter, meget lidt nedbør og den moderate ind ydelse fra havet. 

Pga. vindene er der ekstremt stor forskel på temperaturen om natten og om dagen, hvilket resulterer i en langsom modning af druerne. Det er godt for druerne, for det hjælper dem til at udvikle helt exceptionel duft og smag.

Pris pr. kuvert​​

895 KR,-​

Jazzaften Menu

- 27.02.18 -

4 retter's Gourmet aften med levende toner fra trioen, 495,- kr Præsenteres af Ristorante L'Imperatore CPH

Når smagsløgene og øregangene lokkes til at mødes under en god middag

kan det simpelthen ikke blive mere tilfredstillende. Denne mulighed kan du opleve hos Ristorante L'Imperatore CPH den 27.02 .

Trioen Tuva Semmingsen, Joachim Knop og kapelmester Nikolaj Bentzon mødes i et lokkende mix af opera, jazz-evergreens, italienske ørehængere og danske highlights fra for- og nutid.

De byder på tindrende klangfulde højdespringere fra operaens arkiv i samklang med flerstemmige, storswingende klassikere fra jazzen – og gerne med afsæt i den særligt iørefaldende, italienske forgrening, som salig Dean Martin gjorde til sit svulmende og charmerende varemærke.

Udsøgt italiensk 4 retter's menu

ANTIPASTO

Trio af brunristet crostini med:

Caponata Siciliana

(Siciliansk ratatouile med aubergine, Oliven, og capers)

Crema di baccalà marinato

(Råmarineret torsk i lime og frisk persille)

Zucca all'agrodolce e mentuccia

(Stegt græsker, i sur og sød creme med frisk mynte)

PRIMO
Håndlavet ravioli, fyldte med ricotta og svampe
Serveret med friskhøvlet italiensk trøffel og trøffel creme

SECONDO
Arrosto di guanciale su fondo di salsa al pepe rosa
Langtidsstegt svinekæber på bund af rød peber og rosmarin kartofler

DOLCE
Tiramisu all' Marsala e amaretto

Mulighed for tilkøb af VINMENU 5 Glas af:
Prosecco
Hvidvin


Rødvin og likør til 449 ,- pr. person

Skynd jer at bestille, Begrænset pladser.​

Pris pr. person

495 KR,-​

”Happy Hour” på østers

- kl. 17.00 - 18.00 -


Østers Lækre og friske østers pr. stk. kun 10,-

- Armando anbefaler -

Val d’Oca Prosecco D.O.C. Extra Dry Millesimato

Vinen er produceret af 100% Glera-druer (også kaldet Prosecco) og er produceret på Charmat-metoden, hvor anden-gæringen foregår i en lukket tryktank. Det er en flot mousserende vin med fine og vedvarende bobler. 

Elegant og frugtig duft af vilde blomster. Frisk og saftig frugtsmag, tilpas syreindhold samt en behagelig eftersmag. 

Den perfekte ledsager til dine østers... 

Glas 75,- Flaske til specialpris 400,-

Beluga Caviar

10 g Beluga Caviar di Venezia + 1 glas val d’oca prosecco

Beluga Caviar er en sjælden vare i Danmark - derfor er vi særligt stolte af at kunne tilbyde dette. Beluga di Venezia er en parring af den berømte Huso Huso Beluga stør og den sibiriske Oscietre Baerii stør. Farven er stålgrå til sort og æggene er ca. 2 mm. Smagen er cremet med en let saltet smag af hav. Beluga støren kan blive op til 6 m lang og veje helt op til et ton.​

Val d’Oca Prosecco D.O.C. Extra Dry Millesimato

Vinen er produceret af 100% Glera-druer (også kaldet Prosecco) og er produceret på Charmat-metoden, hvor anden-gæringen foregår i en lukket tryktank. 

Det er en flot mousserende vin med fine og vedvarende bobler. Elegant og frugtig duft af vilde blomster. Frisk og saftig frugtsmag, tilpas syreindhold samt en behagelig eftersmag.

specialpris 299,-

Kontakt

Ristorante L’Imperatore

/ Elizia IVS

Olufsvej 2,

2100 Kbh Ø 


Telefon: 52 39 88 52

E-mail: info@limperatore.dk 

CVR: 37922641

Åbningstider

​Mandag

Lukket​

​Tirsdag - Torsdag

17:00-22:00​

​Fredag - Lørdag

17:00-23:00

Søndag

17:00-22:00

Find os

Ristoranta L Imperatore
Olufsvej 2
2100 Kbh Ø