Fiskerestaurant i autentiske og charmerende omgivelser​

​​Hvis du mangler en autentisk italiensk fiskerestaurant med en central beliggenhed på Østerbro i København, er du kommet til det helt rette sted.

Ristoranta L Imperatore serverer altid frisk fisk og skaldyr, da vi dagligt besøger det lokale torv og gør vores indkøb. Du kan altså altid være fuldkomment sikker på, at vores råvarer er friske, da vi tror på, at det giver den absolut bedste og mest friske smagsoplevelse.

På vores menukort finder du en lang række forskellige fiskeretter:

  • ​Skaldyrsplatte
  • ​Østers
  • ​Happy Hour med østers
  • ​Rå skaldyrsplatte
  • ​Rå fisk
  • ​Hummer

Vores restaurant er ejet og drevet af en ægte italiener, der allerede som teenager begyndte at arbejde som køkkenchef på sin fars restaurant på Sicilien. Det betyder, at både indretning, mad og service er så autentisk

Unik og charmerende italiensk fiskerestaurant

Der findes ikke mange andre restauranter som vores i København, og med vores autentiske personale og menu er du garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige. I de varme sommermåneder har du også mulighed for at nyde et velsmagende måltid på vores terrasse og mærke den italienske stemning i hjertet af byen.

Hvis du er ekstra heldig, får du også lov til at opleve vores musikalske tjenere finde guitaren frem og give et nummer eller to, imens du nyder din middag. Vi er med andre ord en fuldkommen unik restaurant, og vi lover, at vores dygtige og kompetente personale vil give dig en god aften.

Kontakt os og hør mere om vores restaurant

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores fiskerestaurant, eller gerne vil booke bord til et større eller mindre selskab.

Ring til os på telefon: 52 39 88 52 eller send en e-mail til limperatore16@gmail.com

Åbningstider

Mandag​ - Søndag

12.00 - 15.00

17.00 - 22.00​

spisstoet-logo_467

Facebook

Kontakt​ ​os

Olufsvej 2, 2100 Kbh Ø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 52 39 88 52

Følg os på social medie

Hold øje med vores hjemmeside, facebook eller instagram for kommende arrangementer!

facebook-(2)  instagram